ODSTRÁNENIE VRÁSOK OKOLO OČÍ BUTULOTOXÍNOM – VRÁSKY SMIECHU

Čo je to Botox – botulotoxín?

Botulotoxín je jedna z najúčinnejších látok na vyhladzovanie mimických vrások. Už roky sa používa na liečbu niektorých špecifických ochorení. Prvé publikované použitie v kozmetike bolo v roku 1990, Jean a Alatar Carruthers vo Vankuvery.

Botulotoxín je čistý proteín, ktorý uvoľňuje mimické svaly, ktoré sú zodpovedné za vznik vrások.
Dodáva tvári uvoľnený výraz, ktorý je potrebný na dosiahnutie prirodzeného a mladistvého vzhľadu.

Výkon trvá niekoľko minút a bolesť je minimálna.

Je ošetrenie Botoxom bezpečné?

Botulotoxín sa vyznačuje prvotriednou bezpečnosťou. Je len málo liekov, ktoré sa vyznačujú tak nízkym rizikom vedľajších účinkov.

Aplikácia

Botox sa aplikuje tenkou ihličkou do presne určeného kožného svalu v okolí očí , ktorý v priebehu niekoľkých dní uvoľní. Vďaka uvoľneniu mimického svalu dochádza k vyhladeniu a často úplnému vymiznutiu vrások.

Priebeh zákroku

Zákrok prebieha pomerne rýchlo, niekoľkými vpichmi v okolí očí . Bolestivosť sa obmedzuje na pocit jemného vpichu. Po aplikácii je odporúčané intenzívne využívať mimiku ošetrenej oblasti, 3 – 4 hodiny zostať vo vzpriamenej polohe, neľahnúť si na chrbát ani na brucho, nepredkláňať sa. Jemné začervenanie či drobné modrinky po vpichoch ustupujú do 48 hodín.

Na dosiahnutie dokonalejšieho celkového výsledku sa môže botulotoxín kombinovať aj mikrodermabráziou s vyhladzujúcim účinkom na pleť, s MezoBotoxom alebo so Skinboosterom pre biorevitalizáciu alebo remodelizáciu očné ho okolia . Zákroky sa vykonávajú ambulantne.

Účinok, teda odstránenie mimických vrások aplikáciou butulotoxínu , nastupuje 2 až 7 dní po aplikácii a plný rozsah účinku sa prejaví do 14 dní.

Efekt pretrváva 3 až 6 mesiacov po prvom podaní. Po opakovaných aplikáciách sa účinok predlžuje.

Cena za jedno ošetrenie je : 89 EUR

Kontaktujte nás

Zaujali vás naše služby? Objednávky prijímame telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.V prípade ďalších otázok, nám pošlite správu.

MÁRIA OČENÁŠOVÁ
0903 125 404

Objednávky:
02/6453 0694, 0918 888 066
info@vipsalon.sk

Scroll to Top