PROPROFHILO® H+L, Unikátna REMODELAČNÁ výplň, pre hydratáciu, posilnenie, napnutie a lifting

Profhilo® H + L je vysoko kvalitné ošetrenie pomocou materiálu na báze stabilizovanej kyseliny hyalurónovej (HA) určené na remodeláciu a ošetrenie laxnosti pokožky, nielen na vyplnenie linnií a vrások.

Vďaka jednej z najvyšších koncentrácií HA na trhu (64 mg/ 2ml) nielen podporuje a hydratuje pokožku, ale aj remodeluje starnúce a ochabnuté tkanivo. Profhilo® poskytuje vynikajúce výsledky ako ošetrenie samotné alebo v kombinácii s inými estetickými úpravami, ktoré sú v súčasnosti v ponuke. Profhilo® H + L významne vyživuje dermálne bunky a obnovuje pevnosť pokožky (lifting). Obsahuje až 64mg kyseliny Hyalurónovej!

Profhilo® H + L významne zlepšuje kvalitu tkanív, a to aj v náročných tvárových oblastiach a je významným doplnkom k iným estetickým ošetreniam a zákrokom pri použití dermálných výplní. Profhilo® H + L má jednoznačne najlepší pomer ceny a kvality. V cene sú 2ml! Nájdete ho v každej prémiovej estetickej klinike v západnej Európe.

Profhilo® H + L používame v oblastiach postihnutých laxitou pokožky, ako sú malárne a submalárne oblasti tváre. Profhilo® H + L vyživuje dermálne bunky a obnovuje pevnosť pokožky.

AKO Funguje PROFHILO®

Ako stabilizovaný produkt Profhilo® vydrží v pokožke asi 28 dní. Počas tejto doby prebieha stimulácia 4 rôznych druhov kolagénu a elastínu pomalým uvoľňovaním HA.

Výsledkom stimulácie je významné zlepšenie tkaniva. Nemôžeme preto tvrdiť, že Profhilo® posilňuje pokožku, pretože má tiež významný napínací / liftingový účinok na tkanivo.

JEDINEČNÝ VÝROBOK

Existuje veľa vlastností, vďaka ktorým je Profhilo® jedinečný z čohokoľvek iného, ​​čo je na trhu práve teraz.

NAHYCO TECHNOLÓGIA

Profhilo® nie je dermálnou výplňou ani biorevitalizátorom – Profhilo® otvoril novú injekčnú kategóriu – bioremodeling.

Tepelné zosieťovanie mení charakter a chovanie HA, čo vedie k tvorbe kooperatívnych hybridných komplexov, ktoré modulujú tkanivá. Toto je tiež vysvetlenie rozdielneho biologického správania, pokiaľ ide o samotné H-HA a L-HA. Jednou z hlavných výhod je životnosť. Hybridné kooperatívne komplexy sa preukázali ako veľmi stabilné pri trávení prírodnou hyaluronidázou (BTH) v porovnaní s H-HA, ktorý sa bežne používa v biorevitalizačných produktoch, alebo s L-HA samotným, čo vedie k dlhotrvajúcemu uvoľňovaniu a dvojitému pôsobeniu týchto dvoch zložiek HA. . Táto dvojitá činnosť je ideálna na prestavbu laxnosti pokožky.

VÝHODY

V Profhilo® sa L-HA uvoľňuje pomaly z hybridných komplexov HA, a preto nespúšťa prvé zápalové cytokíny, čo ho robí veľmi biokompatibilným. Zvyšuje tiež pohodlie pacienta počas a po ošetrení a dodáva pokožke hydratáciu, najmä v epidermis – Hydro efekt.

H-HA v Profhilo® poskytuje stabilnú HA architektúru v dermis. To dáva objemový efekt – efekt Lift.

Ďalšou výhodou stabilného kooperatívneho hybridného komplexu v porovnaní s H-HA a L-HA je zvýšenie expresných hladín kolagénu typu I a typu III vo fibroblastoch a kolagénu typu IV a VII v keratinocytoch.

To má za následok zlepšenie kvality a hydratácie pokožky v dermis aj epidermis. Zvyšuje sa tiež produkcia endogénneho HA a elastínu, ktoré dodávajú pleti mladistvejší vzhľad.

NAJVYŠŠIA KONCENTRÁCIA NA TRHU

Profhilo® obsahuje 32 mg HA s nízkou molekulovou hmotnosťou (80-100 Kda) a 32 mg HA s vysokou molekulovou hmotnosťou (1100-1400 Kda). To poskytuje jednu z najvyšších koncentrácií HA na trhu, ktorá predstavuje 64 mg HA v 2 ml naplnenej injekčnej striekačke. Je pozoruhodné, že sa to dá ešte vytlačiť pomocou ihly s hmotnosťou 29 g.

Výhody Profhilo® H + L:

Zlepšuje kvalitu tkaniva
Remodelácia pokožky
Ošetrenia laxnosti pokožky
Obnovuje pevnosť a elasticitu pokožky
Ako dlho trvá výsledok?

Výsledky sú okamžité od prvého ošetrenia. Výsledky budú všeobecne trvať 6 až 9 mesiacov a dokonca až jeden rok v závislosti od jednotlivých faktorov ako je typ pleti, vek alebo životný štýl.

 

CENA : 250 EUR

Kontaktujte nás

Zaujali vás naše služby? Objednávky prijímame telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.V prípade ďalších otázok, nám pošlite správu.

MÁRIA OČENÁŠOVÁ
0903 125 404

Objednávky:
02/6453 0694, 0918 888 066
info@vipsalon.sk

Scroll to Top