MEZOTERAPIA – Okamžitý LIFTING so silným zameraním na stimuláciu a regeneráciu pleti na báze špičkových peptidov

Venome Peptides Complex je unikátne revitalizačné ošetrenie s mimoriadne pokročilým zložením pozostávajúcim z účinných peptidov! Prípravok má kombinovaný synergický účinok štyroch peptidov na relaxáciu svalov v tvárovej oblasti a zároveň tieto zložky stimulujú delenie buniek a regeneráciu tkaniva, takže v krátkom čase účinne redukuje vrásky a znižujú riziko vytvorenia nových. Zložky výrobku stimulujú proces kolagenogenézy, čím zvyšujú pevnosť a hustotu pokožky. Najsilnejší liftingový prípravok v ponuke pre meezoterapiu!

Majú priamy účinok na blokovanie prenosu elektrického impulzu do svalu prostredníctvom neurotransmitéra, bránia kontrakciám a tým vyhladzujú jemné vrásky vyplývajúce z nadmernej expresie a mimiky.

Komplex navyše stimuluje fibroblasty k produkcii nových proteinových vlákien, ako sú kolagén a elastín, ktoré dodávajú pokožke primeranú pevnosť a správnu štruktúru.

Obsiahnutý extrakt z morských rias v kombinácii s kyselinou hyalurónovou hĺbkovo hydratuje a revitalizuje pokožku. Aplikovaná kyselina askorbová výrazne znižuje množstvo voľných kyslíkových radikálov, spomaľuje ich deštruktívny účinok na proteinové vlákna.

ZLOŽENIE:

ARGIRELINE™ (Heksapeptyd – 8)*
SNAP – 8™ (Oktapeptyd – 3)**
Pentapeptid 18
Decapeptydu – 3
Kyselina askorbová
Výťažok z morských rias
Legenda * a ** – SNAP™ 8 A a Argireline™ sú ochranné známky spoločnosti Lipotec SA alebo jej dcérskych spoločností

INDIKÁCIE:

Mimické vrásky na čele
Vranie nohy (mimické vrásky v oblasti očného okolia)
Nasolabiálne ryhy
Čiarový kód nad perami (vrásky nad vrchnou perou)
Oblasť brady
Revitalizácia pokožky
Anti-aging
POUŽITIE:

POUŽITIE : 1 ampulka každých 7-21 dní na 4/6 sedení

AKO PEPTIDY BLOKUJÚ SVALOVÉ KONTRAKCIE?

Biomimetické peptidy nazývané ARGIRELINE™(hexapeptid-8),SNAP-8™(oktapeptid-3) a Pentapeptid-18 obsiahnuté v prípravku pôsobia ako inhibítory neurotransmiterov (neurotransmitery), ktoré prispievajú k zníženiu produkcie a sekrécie zodpovedného acetylcholínu pre šírenie impulzného nervu vo svaloch, vďaka čomu vlákna nedostávajú signál na kotrakciu, pričom zostávajú v pokojovej fáze.

Peptidové zloženie vybrané prostredníctvom ich schopnosti interagovať v neuromuskulárnom spojení vedie k relaxácii vyskytujúcemu sa napätiu vo svale, čo vedie k stavu dermo-relaxácie, ktorý eliminuje jemné vrásky a inú deformitu.

Použitý SNAP-8™ okrem toho, že blokuje kontrakcie (sťahovanie) mimických svalov, vykazuje silné vlastnosti absorpcie vody, vďaka ktorým účinne zvhlčuje pokožku, zaisťuje jej pružnosť a lesk.
Vysoká koncentrácia Gecapeptide-3 účinne stimuluje proces opravy kože a má vplyv na aktivitu fibroblastov, stimuluje delenie a tým zvyšuje počet podporných bielkovín (kolagénu a elastínových vlákien), čo vedie k zvýšeniu v pevnosti pokožky a posilneniu inhibícií procesu elastózy.
Výťažok z morských rias, bohatý na nukleotidy, aktívne a pozitívne ovplyvňuje bunkový metabolizmus, zvyšuje odolnosť a ochrannú bariéru pokožky. Riasy v kombinácii s kyselinou hyalurónovou a kyselinou askorbovou účinne hydratujú pokožku a znižujú množstvo voľných radikálov, ktorých deštruktívny účinok ovplyvňuje proteínové vlákna.

Prípravok Venom Peptides Complex má kombinovaný synergický účinok štyroch peptidov na relaxáciu svalov v tvárovej oblasti a zároveň tieto zložky stimulujú delenie buniek a regeneráciu tkaniva, takže v krátkom čase účinne redukuje vrásky a znižujú riziko vytvorenia nových. Zložky výrobku stimulujú proces kolagenogenézy, čím zvyšujú pevnosť a hustotu pokožky.

OŠETRENIA:

Hydratácia pokožky, stimulácia tkanív, krk a dekolt, Jemné až stredne hlboké vrásky.

 

PRIEBEH OŠETRENIA :

  1. Mikrodermabrázia
  2. Anesteticky gel
  3. Aplikácia koktejlu injekcne alebo vitalinjektorom
  4. Led terapia

CENA : 109 EUR

Kontaktujte nás

Zaujali vás naše služby? Objednávky prijímame telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.V prípade ďalších otázok, nám pošlite správu.

MÁRIA OČENÁŠOVÁ
0903 125 404

Objednávky:
02/6453 0694, 0918 888 066
info@vipsalon.sk

Scroll to Top