VLASOVÁ MEZOTERAPIA

Strata vlasov trápi mužov i ženy.

Príčinou ich vypadávania môžu byť rôzne ochorenia, stres či genetika. Prečo tomu nezabrániť a nestratiť už ani jeden navyše? Pomôžeme Vám navrátiť Vašu korunu krásy.

Vlasová mezoterapia je jednou z účinných metód liečby vypadávania vlasov. Do vlasovej pokožky sa injekčne aplikuje špeciálny prípravok s obsahom účinných látok, ako sú zinok, minerály, aminokyseliny (arginín, glutamín, systeín, glycín, peptidy), rastové faktory a vitamíny skupiny B.

S vlasovou mezoterapiou budú vaše vlasy pevné, lesklé a pružné. Budú držať „ako prilepené“ vďaka spevnenému a vyživenému vlasovému korienku. Nebudú sa lámať, strapkať ani vypadávať a navyše proti všetkým týmto javom pôsobí mezoterapia ako prevencia.Budete mať hustú a zdravo vyzerajúcu hrivu, zlepší sa prekrvenie vlasovej pokožky a jej hydratácia. Už žiadne lupiny! Dodajte svojim vlasom a pokožke hlavy chýbajúce živiny.

Pre koho je zákrok určený?
Liečebná metóda je určená pre ženy a mužov postihnutých plešivosťou a vypadávaním vlasov. Vlasová mezoterapia je veľmi úspešná metóda .

Ako prebieha zákrok?
Hlavný princíp mezoterapie je jednoduchý – injekčne ultratenkou ihlou do kože hlavy odborník aplikuje účinný „koktail“ vitamínov, ktorých nedostatok je častou príčinou ich vypadávania. Celkovo možno zákrok považovať za bezbolestný. Výsledky bývajú vidieť už po mesiaci od prvej aplikácie. Vypadávanie vlasov zvyčajne ustáva po piatich ošetreniach a po desiatich ošetreniach vlasy zvyknú nanovo rásť.

Liečebný program
1.mesiac prebieha ošetrenie každý týždeň, teda celkovo 4 procedúry
2.mesiac dochádza pacient na ošetrenie raz za dva týždne

Na vlasovú mezoteraiu používame :

DERMAHEAL HL , Účinná mezoterapia proti vypadávaniu vlasov (Anti-Hair Loss Mesotherapy)
Dermaheal HL je účinné vlasové sérum používané na mezoterapiu proti vypadávaniu vlasov, ktoré stimuluje rast vlasov a zastavuje ich vypadávanie. Nechirurgický zákrok podporuje cirkuláciu krvi vo vlasovej pokožke a revitalizuje vlasové folikuly a vyživuje ich.

Roztok Dermaheal HL obsahuje kombináciu 56 aktívnych zložiek vrátane prospešných aminokyselín, 13 vitamínov (vitamín A, B1, K, atď.) a komplexu biomimetických peptidov. (5 minerálov a 4 nukleových kyselín.)

Účinné zložky v Dermaheal HL

Dekapeptid-4 (CG-IDP2)
Acetyl dekapeptid-3 (rejulín)
Oligopeptid-41 (CG-Keramin1)
Meďnatý tripeptid-1
13 vitamínov, 24 aminokyselín, 5 minerálov
4 koenzýmy, 4 nukleové kyseliny, 2 redukčné činidlá

Aké sú výhody Dermaheal HL?

Zlepšený stav vlasov a pokožky hlavy
Vyvoláva rast vlasov a zastavuje ich vypadávanie
Odhaľuje hustejšie a zdravšie vyzerajúce vlasy ako u mužov, tak aj u žien.
Ako sa má liečba podávať?

Dermaheal HL sa nanáša na pokožku  mikroihlou alebo injektorom. Počas liečby nespôsobuje žiadne nepohodlie ani bolesť. Štandardná liečba pozostáva z 1-2 aplikácií týždenne, celkovo v priebehu 5 – 6 sedení. Na jedno ošetrenie použite jednu injekčnú liekovku. Pokiaľ určí ošetrujúci lekár, liečba sa môže opakovať aj denne.

Efekt:

Zjavný a nápadný účinok sa prejaví do šiestich týždňov od prvej aplikácie. Tento postup je absolútne bezbolestný a umožňuje okamžitý návrat do spoločenského života.

Neodporúča sa, ak:

známa pretrvávajúca precitlivenosť na kyselinu hyalurónovú
autoimunitné poruchy
tehotenstvo alebo dojčenie
simultánny peeling alebo laserové ošetrenie
kožné infekcie

Venome MESO HAIR  – Perfektné zloženie na posilnenie slabých a jemných vlasov, zlepšenie ich kvality, hydratácie, doplnenie vitamínov a minimalizácie vypadávania

Meso HAIR je perfektná kompozícia na posilnenie a zlepšenie kvality slabých a jemných vlasov.

Keratín sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele a je hlavným stavebným kameňom vlasov a nechtov. Jeho použitie v meso kokejle, po počiatočnom procese hydrolýzy, zaisťuje vysoký stupeň biologickej dostupnosti, vďaka čomu posilňuje štruktúru vlasových cibuliek a dopĺňa výsledné efekty dosiahnuté nesprávnou diétou, alebo kaderníckymi kúrami.
Ampulka poskytuje veľké množstvo biotínu, bežne známeho ako vitamín B7, ktorý je zdrojom častíc síry, t.j. esenciálnej zložky pre produkciu keratínu. Biotín tiež pomáha predchádzať vypadávaniu vlasov a zvyšuje ich pružnosť a správnu hydratáciu.
Zloženie vitamínov B6, B1 a panthenolu urýchľuje delenie buniek, stimuluje mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke, posilňuje vlasové cibuľky a drene.
Účinkom použitia mezokoktejlu je doplnenie nedostatku vitamínov, zlepšenie hydratácie, zvýšenie pružnosti vlasov a minimalizácia vypadávania vlasov.

ZLOŽENIE:

Voda
Hydrogenovaný ricínový olej (povrchovo aktívna látka)
Hydrolyzovaný keratín
Hyaluronát sodný
Panthenol
Forma vitamínu B6
Forma vitamínu B1
Biotín (vitamín B7)
Derivátová forma železa
Benzylalkohol
Derivát etylénglykolu
Hydroxid sodný

 

CENA : 59 EUR

Kontaktujte nás

Zaujali vás naše služby? Objednávky prijímame telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.V prípade ďalších otázok, nám pošlite správu.

MÁRIA OČENÁŠOVÁ
0903 125 404

Objednávky:
02/6453 0694, 0918 888 066
info@vipsalon.sk

Scroll to Top