HYDROFACIAL – HLBKOVĚ ČISTENIE A OŠETREnie PLETI

Hydrafacial je celosvetovo najlepší, veľmi účinný a zároveň šetrný spôsob hĺbkového čistenia a ošetrenia tváre. Jedná sa o moderný neinvázivný spôsob rejuenizácie (omladenia) pokožky tváre. Ošetrenie sa postará o vašu pleť úplne od základu. Využíva patentovanú technológiu, prostredníctvom ktorej dochádza k prečisteniu pokožky, vysatiu všetkých nečistôt z pórov, úžasnej hydratácii a na záver napustením pleti bioaktívnymi výživnými ingredienciami.

 

Aké sú výhody tohto ošetrenia?
redukuje jemné línie a vrásky
zvyšuje elasticitu a pevnosť pokožky
zjednocuje tón pleti a rozžiaruje pokožku
pretvára textúru pokožky
zjemňuje a odstraňuje pigmentové škvrny
lieči mastnú pokožku s upchatými pórmi
sťahuje rozšírené póry

Ako prebieha ošetrenie ?
Priebeh ošetrenia závisí od typu hĺbkové čistenia pleti Hydrafacial, ktoré si vyberiete respektíve, ktoré je vhodné pre vašu pleť. Na základe konzultácie  zhodnotíte stav pleti a jej potreby, podľa čoho následne zvolíte konkrétny typ hĺbkové čistenia pleti Hydrafacial.

Vybrať si môžete z nasledujúcich typov hĺbkového ošetrenia Hydrafacial:
Classic
odlíčenie
prístrojový peeling
odsatie nečistôt
napustenie pleti vysokohydratačným roztokom
krém

Plus
odlíčenie
prístrojový peelilng
odstatie nečistôt
peptid
napustenie pleti vysokohydratačným roztokom
led terapia
krém

Exclusive
odlíčenie
prístrojový peeling
odstatie nečistôt
mezoterapia
led terapia
krém

Aké sú účinky jednotlivých krokov?
Prístrojový peeling odstraňuje odumreté bunky kože jemnou abráziou.

Odsatie nečistôt pomocou patentovanej vákuovej technológie Vortex fusion, odstráni všetky zanesené póry a nečistoty z pleti, ktoré sú uvoľnené vďaka kyseline salicyovej a glykolovej.

Peptidy, ktoré sa aplikujú na pleť nádherne rozžiaria a ozdravia pokožku, chránia ju a bojujú proti známkam oxidačného stresu.

Mezoterapia , ktorú aplikujeme injekčne , na výber je niekoľko preparátov podľa druhu ošetrenia .

LED svetelná terapia prebieha v dvoch krokoch. Najskôr prostredníctvom modrého svetla zničíme baktérie spôsobujúce akné, mastnotu a pórovitosť pleti. Následne prostredníctvom červeného svetla podporíme vstrebanie výživných peptidov do pokožky.

Čo (ne)mám robiť po ošetrení ?
Po ošetrení bude vaša pleť ihneď čistá, hydratovaná a rozžiarená, preto môžete ísť priamo o spoločnosti. Pri citlivej pokožke môže nastať mierne začervenanie, ktoré však do pol hodiny ustúpi a pleť je ihneď krásna. Výsledkom je teda nielen krásna, ale aj zdravá pleť.

Ako často je potrebné ošetrenie opakovať?
Suchosť, pocit stiahnutia a olupovanie pokožky sú príznakmi zníženej hydratácie. Mnohí odborníci v oblasti dermatológie sa zhodujú, že hydratácia je ten najdôležitejší faktor ovplyvňujúci zdravie pokožky. Šťavnatá, svieža, žiarivá – taká môže byť vaša pleť už po prvom ošetrení Hydrafacial. Ošetrenie sa odporúča opakovať 4 až 6 – krát. Ideálne 1- krát mesačne.

 

Cena :

Clasic ……………………….49,90 EUR

Plus…………………………..79,90 EUR

Exklusiv …………………….99,- EUR

 

 

Kontaktujte nás

Zaujali vás naše služby? Objednávky prijímame telefonicky alebo prostredníctvom kontaktného formulára.V prípade ďalších otázok, nám pošlite správu.

MÁRIA OČENÁŠOVÁ
0903 125 404

Objednávky:
02/6453 0694, 0918 888 066
info@vipsalon.sk

Scroll to Top